• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Spekulationerne buldrer: Bliver Andreas Alm fyret?

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Fodbolddirektøren i OB ville ikke stille op til interview efter afmonteringen af Brøndby IF søndag aften. Det fik TV3 Sports fodboldeksperter til at tolke en hel del på Andreas Alms fremtid.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Björn Wesström nægtede overfor programmet Onside at stille op til interview efter endnu et nederlag søndag mod Brøndby IF.

Her var planen, at han skulle forholde sig til situationen omkring Andreas Alm, der endnu ikke er lykkedes med at vinde en kamp i denne sæson, hvilket placerer OB sidst i Superligaen.

Et sådant fravær fra OB-bossen fik TV3 Sports fodboldeksperter til at spekulere kraftigt i svenskerens fremtid i dansk fodbold. Kenneth Emil Petersen tror således ikke på, at Andreas Alm fortsat er i OB i næste weekend.

- Hvis man skal konkludere noget ud fra det her, så kunne det godt tyde på, at der er gang i nogle ting i OB. Det ville ikke overraske mig. Lad mig sige det sådan. De sidste kampe har simpelthen været under al kritik, lyder det blandt andet fra den tidligere OB-spiller, der fortsatte med at fokusere på klubbens mangler på banen.

Kort og godt, så fælder Kenneth Emil Petersen bagefter en hård dom, da han bliver spurgt, om han tror på, at Andreas Alm også er ansat i OB i næste uge.

- Nej, det tror jeg ikke, lyder den kortfattede dom.

I studiet er dommen ikke lige så dyster, da Stig Tøfting bliver bedt om at forholde sig til Björn Wesströms fravær ved mikrofonerne.

- Jeg tolker det ikke umiddelbart som om, at han bliver fyret, fordi han ikke vil stille op. Men jeg tror, hans dage er ved at være talte. Det er jo ikke raketvidenskab, at når man som fodboldtræner ikke vinder fodboldkampe, så er man i fare for at ryge ud, siger Stig Tøfting.

Andreas Alm overtog tøjlerne i OB sidste sommer, og her fik han i løbet af foråret vind i sejlene, som kulminerede med pokalfinalen mod FC Midtjylland, der dog endte med et nederlag.

De positive takter fra foråret er ikke blevet bragt med ind i den nye sæson hvor man fortsat har sæsonens første sejr til gode. Præstationerne har også været under al kritik, da man blandt andet har fået bøllebank af FC Midtjylland og Brøndby senest.

I afspilleren ovenfor kan du få den fulde forklaring på Björn Wesströms fravær, ligesom Per Frimann også sætter ord på Andreas Alms fremtid i OB.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.