• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov & Sebastian Stanbury

Spillede forfærdeligt: Det værste jeg har prøvet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby-spilleren Kevin Tshiembe ser tilbage på en forfærdelig kamp mod Lyon for en lille måned siden.

Af Ole Hoffskov & Sebastian Stanbury

Lige meget om man er elektriker, direktør, professionel fodboldspiller eller noget helt fjerde er der én ting, der går igen i alle professioner. Nogle gange har man bare en rigtig møgdag på jobbet.

Sådan én havde Brøndbys Kevin Tshiembe den 30. september, da de blå-gule mødte storklubben Lyon på udebane i Europa League.

Midtstopperen startede ikke engang på banen, men blev sendt i aktion med en halv time igen ved stillingen 0-0. 30 minutter senere kunne franskmændene juble over en 3-0-sejr, og Kevin Tshiembe var involveret i alle tre scoringer.

- Det er nok noget af det værste, jeg har prøvet, siger Kevin Tshiembe i et stort interview med Tipsbladet og fortsætter:

- Jeg følte mig klar. Men det, der er med sådan en kamp; det kan godt være, at når selve spillet kører, så kan man godt følge med, men i de små aktioner er det bare på et helt andet niveau. Det går meget hurtigere. Det var en svær kamp at komme ind i, når man ikke var med i flowet og havde mærket kampen af.

- Jeg lærte, at man skal være 100 procent hver gang. Man skal ikke undervurdere én situation. Jeg ved i hvert fald, at jeg aldrig nogensinde vil gennemgå det igen. Det giver bare et andet mindset. Uanset om man kommer ind som indskifter eller starter inde, så handler det bare om at være fuldt fokuseret i hvert situation. Ikke undervurdere én situation. Der er en grund til, at de spillere er, hvor de er.

Søndag venter en ny svær opgave for Kevin Tshiembe og holdkammeraterne i Brøndby IF, når de danske mestre får besøg af FC København i sæsonens andet derby i hovedstaden. 

Kevin Tshiembe debuterede for Brøndby i det omvendte opgør i Parken, som FC København vandt 4-2.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020