• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Spillerforeningen: Tesfaye-tweet var over stregen

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Spillernes organisation er ikke imponeret over Mathias Tesfaye behov for at tweete nedladende om Jens Stage og Kamil Wilczek.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Mandag fik udlændinge- og integrationsminister, Mathias Tesfaye, ørene i maskinen, da han kaldte Jens Stage og Kamil Wilczek for henholdsvis 'Judas Stage' og 'Kamil Paycheck'.

Selvom ministeren hurtigt fik trukket i land, så var skaden sket, og de seneste til at melde sig i koret med hovedrysten er Spillerforeningen, der er blevet spurgt om deres holdning til tweetet af Jyllands-Posten.

Læs også:FCK-keeper efter pragtpræstation: Håber det åbner døre

- Det skuffer os at se, at en folkevalgt politiker, som ovenikøbet er minister, kalde spillere sådan nogle øgenavne. Det er som om, at når det handler om sport, så kan man tillade sig at kalde folk, hvad man vil.

- Jeg tænker heller ikke, at de internt på Borgen kalder hinanden Judas, når de skifter politisk parti, siger Michael Sahl Hansen, der er direktør for Spillerforeningen.

Læs også:United-træner skreg for at advare mod Rasmus Falk

Mathias Tesfaye har ikke bare en, men to gange selv skiftet 'hold' inde på 'Borgen', da han tidligere har været medlem af både SF og Enhedslisten.

Mens Spillerforeningen ikke er imponeret, tager formand for Danske Fodbold Fanklubber, Christian Kokholm Rothmann, det mere roligt. Han konstaterer over for Jyllands-Posten, at han ikke vil gøre sig til dommer for, hav man kan tillade sig eller ikke tillade sig at skrive.

Mathias Tesfaye har mandag været ude og undskylde for sit Tweet.

Læs også:Kalle Johnsson nyder stjerne-ros: Nok min bedste kamp

Læs også:FC København ville holde fanfest i Parken: Blev afvist

Læs også:Randers-chef: Kunne godt bruge en offensiv kraft mere

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus