Højbjerg og Tottenham får lærestreg af Newcastle

Newcastle havde meget mere energi og spilleglæde, da holdet vandt legende let over Tottenham.

Tottenham blev ydmyget i lørdagens tidlige kamp i Premier League, da London-mandskabet var på besøg hos Newcastle, som vandt med hele 4-0.

Tottenham indtager femtepladsen med 60 point. Newcastle har ti point færre på sjettepladsen. Aston Villa er placeret på fjerdepladsen med 60 point på grund af en bedre målscore end Tottenham.

Efter en halv time scorede Newcastle-angriberen Alexander Isak til 1-0, og blot to minutter senere øgede holdkammeraten Anthony Gordon til 2-0.

Fem minutter inde i anden halvleg blev Tottenham straffet for at stille sin bagkæde helt oppe på midterlinjen.

Newcastle erobrede bolden, og Bruno Guimaraes sendte Alexander Isak afsted med en perfekt bold i dybden.

Alexander Isak var på egen banehalvdel, da afleveringen faldt, og svenskeren stod dermed ikke offside. Han udnyttede let og elegant friløberen til at score til 3-0.

Kort efter foretog Tottenham-træner Ange Postecoglou en tredobbelt udskiftning, og ind kom blandt andre den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg.

Han kunne dog ikke forhindre, at nederlaget blev endnu større, da Fabian Schär cementerede sejren med målet til 4-0 kort før slutfløjt.