Ståle forventer januar-indkøb
Illustration
Superliga

Ståle forventer januar-indkøb

Ståle Solbakken er ikke tilfreds med konkurrencen på enkelte pladser i FCK-truppen. Blandt andet derfor kommer der til at ske noget i januar, siger han.

Det er dagen derpå for FC København. I aftes vandt Løverne en flot sejr hjemme over Galatasaray i Champions League-gruppespillet, og dermed er danskerne stadig med i spillet om at komme videre fra gruppen. Samtidig er formkurven i den hjemlige liga også opadgående – senest bevist i 4-0-sejren over vicemestrene fra FC Nordsjælland. Selv om det mest synes positivt for FCK i øjeblikket, så er træner Ståle Solbakken ikke helt tilfreds endnu.

- Generelt set er vi ikke, hvor vi skal være. Vi har langt igen. Det handler bl.a. om sammensætning af truppen i forhold til konkurrencen på nogle pladser, som ikke er god nok, og så skal der skabes et klarere hierarki i truppen, siger Ståle Solbakken ifølge bt.dk og bekræfter, at der kommer til at ske ændringer i truppen til vinter.

- Ja, der skal ske noget i forhold il truppen til januar, og jeg vil komme med mine idéer til, hvor meget der skal ske. Det vigtigste for mig er, at konkurrencen bliver skærpet. Det er vigtigt, synes jeg, med en vis 'turn over' i en trup, så der kommer len kontinuerlig udskiftning, siger han.

FCK-træneren siger intet om, hvilke positioner han gerne ser forstærket.