• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Ståle hylder SL-komet: Har et kæmpepotentiale

Foto: Getty Images

Ståle Solbakken er meget imponeret over den unge FC Nordsjælland-spiller.

Af Mads Bye Marboe

Andreas Schjelderup har taget Superligaen med storm trods sine blot 16 somre, og det er kommet frem, at nordmanden var en eftertragtet herre inden skiftet til Farum-klubben.

Ståle Solbakken forsøgte blandt andet at hente Schjelderup til FC København, og den nuværende norske landstræner kalder kantspilleren for en af de mest spændende i sin årgang.

- Det var nemt at se, og man ser det jo nu. Han er en af de mest spændende i sin årgang i Skandinavien. Det var lidt overraskende for FCK, at han ikke ville spille videre i Bodø/Glimt. Da vi fandt ud af det, forsøgte vi at skaffe Schjelderup. Ligesom mange andre klubber, siger han til Eurosport 2.

Solbakken mener dog også, at Schjelderup er i gode hænder i Farum-klubben.

- Altså han har jo et kæmpepotentiale. Han er stadig rigtig ung, og der er selvfølgelig en masse ting, han fortsat skal bygge på - både med fysik, gennembrudskraft og andre dele af spillet - men han har jo allerede sat sit præg på Superligaen i nogle kampe, og nu får han et hårdt slutspil, hvor han møder de bedste hold. Så det er god erfaring for ham. Han er i gode hænder hos et godt trænerteam i en god udviklingsklub. Så alt bliver gjort på den rigtige måde.

- Det var jo sådan, at FCK dengang ikke kunne sikre sig ham, og det er jo, fordi der er knaldhård konkurrence. FC Nordsjælland er gode på spillerudvikling. 

Andreas Schjelderup har selv forklaret, hvorfor han valgte FC Nordsjælland over FC København. Det kan du læse mere om her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus