Superliga

Ståle: Jeg har ikke tænkt et sekund på FCK

Fyringen i Köln er ved at sætte sig, og der er også begyndt at komme tilbud til Ståle Solbakken, men foreløbig holder han alle muligheder åbne.

Torsdag blev han fyret efter godt ni måneder som chef i FC Köln, søndag så han sit gamle hold spille mod Gladbach på tv og nu er familien Solbakken ved at gøre klar til et par måneder hjemme i Hamar med ro og tid til at overveje det næste skridt i karrieren.

- Jeg har fået tilbud fra både ind- og udland, men lige nu er det vigtigt at tænke sig om. Både for min egen og for familiens skyld. Det er vigtigt, at der er nogle længerevarende perspektiver i mit næste job, men jeg er ikke skræmt på nogen måde. Jeg kommer helt sikkert til at arbejde videre indenfor fodboldens verden, men jeg kan ikke kategorisk sige, at det bliver som træner, siger Ståle Solbakken til tipsbladet.dk.

Er FC København en mulighed?
- Jeg har ikke nogen kommentarer omkring FCK. Jeg snakker jævnligt med Johan Lange og CV, og jeg sms'er også lidt med nogle af spillerne, så jeg kender klubben, men ellers har jeg ikke noget at sige, uanset om tanken så har været tænkt eller ej fra deres side.

Det overrasker mig lidt, at du ikke kategorisk kan afvise det, når man tænker på hvordan du havde det, da du tog af sted fra København, den bevidste afsked med Superligaen, busturene til Jylland og de stadions du har været på så mange gange?
- Jo, men frem til at mine egne ting med Köln faldt på plads mandag aften, har jeg ikke tænkt på andet end det. Det er de så nu, men det er stadig for tidligt at sige noget. Fodbolden har lært mig aldrig at sige aldrig, og at ting kan ske meget hurtigt. Men jeg har altså ikke tænkt et sekund på FCK i den seneste tid. Jeg så kampen mod Brøndby på tv, og det så godt ud, bemærkede jeg. Det er sådan set det, siger Ståle Solbakken.