Superliga

Ståle: CV er meget vigtig for FCK

Drop krisesnakken. Carsten V. Jensen skal fortsat have stort ansvar i FCK, mener klubbens tidligere mestertræner Ståle Solbakken.

Selv om Ståle Solbakken i disse dage er ved at kigge 38 Wolverhampton-kampe fra sidste sæson igennem som forberedelse til sit næste job, så har han også holdt øje med sin gamle klub i København, der som bekendt ikke fik forsvaret mesterskabet.

Det har medført en del snak om Carsten V. Jensens fremtidige rolle i klubben, for siden januar har han været både cheftræner og sportsdirektør. Men hvad mener Solbakken? Kan CV fortsætte med begge job?

- Det ved jeg ikke, men jeg ved, at det er meget vigtigt, at CV bliver i klubben, både for hele organisationen og for kontinuiteten. Det er vigtigt, at han fortsat har et stort ansvar. Man må ikke gå helt i sort, fordi man ikke vinder mesterskabet.

- Jeg har stor respekt for alt det, han har lavet, men måske skal de udvide den sportslige sektor, så der bliver flere, der kan tage del i arbejdet. FCK er jo blevet en stor klub, men i det interne miljø er det stadig en lille klub. Men det er vigtigt, at CV fortsat har det overordnede, sportslige ansvar, siger Solbakken med henvisning til den sportslige sektion på 8. etage i Parken, der i forhold til spillerkøb består af sportsdirektøren/cheftræneren og chief scout Lars Højer Nielsen.

Men hvad mener Solbakken om fyringen af Roland Nilsson, hvad har manglet i sæsonen, der gik, hvorfor skal nogle af holdets største profiler tage mere ansvar, og hvorfor er det hele ikke bare sort i sort?

Læs mere: Tipsbladet har snakket med Ståle Solbakken om FCK-sæsonen, der gik. Avisen er på gaden nu, men du kan også læse den direkte på din computer ved at klikke her.