• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Stage før FCN: Skal have fat i Midtjylland igen

Foto: Getty Images

Jens Stage vil tilbage på sporet mod FC Nordsjælland, så man kan holde snor i FC Midtjylland.

Af Mads Bye Marboe

Når FC København skal forsøge at besejre FC Nordsjælland søndag, vil det umiddelbart give mening, at Jess Thorup og co. sætter sin lid til Jens Stage.

Midtbanespilleren har nemlig scoret tre af FCK's seneste fire mål i Farum.

Selv lægger Stage imidlertid ikke så meget i netop den statistik, og han holder fokus på at tage tre point, så man kan holde snor i FC Midtjylland, der overtog førstepladsen i Superligaen i sidste weekend.

- Jeg har ikke noget specielt forhold til den bane, og kunstgræs er måske ikke det underlag, der passer bedst til min spillestil. Men ja, jeg har da fået lavet nogle mål deroppe. Det var i øvrigt også den bane, hvor jeg for første gang spillede en hel kamp, siger han til klubbens hjemmeside.

- Nu må vi se i morgen. Det er tit meget åbne kampe mod FC Nordsjælland, og den type kampe, synes jeg også, er nogle af de mest spændende kampe at spille. Men det handler jo ene og alene om, at vi bare skal ud og vinde, så vi kan få fat i Midtjylland igen.

Stage siger desuden, at han forventer en svær kamp i Farum.

- Selv om vi ikke har tabt til dem på det seneste, så er det altid svært at spille mod FC Nordsjælland. Det er nogle af de kampe, hvor vi får lov til at løbe mest, men det er tit også nogle chancerige kampe, så det handler om at være effektive og udnytte mulighederne. Og så skal vi finde tilbage til den solide base, vi har haft i defensiven, hvor vi i rigtig mange kampe har lukket godt af for modstanderen.

Kampstart er klokken 16.00.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020