Superliga Ole Hoffskov

Stefan Gislason indstiller karrieren

Stefan Gislason indstiller karrieren
Fotio: Jens Dresling/Polfoto

Den tidligere Brøndby-kaptajn Stefan Gislason stopper karrieren med øjeblikkelig virkning.

Af Ole Hoffskov

Hvad skal man egentlig huske Stefan Gislason for? For en ekstremt skuffende tid i Brøndby? Eller som manden, der lavede et af de bedste mål, der nogensinde er set i den danske Superliga?

Det er der god grund til at tænke over denne fredag. Den 34-årige islædning meddeler nemlig i dag, at han har valgt at indstille karrieren med øjeblikkelig virkning. Stefan Gislason sluttede karrrieren hjemme på Island for klubben Breidablik, og han siger til klubbens hjemmeside, at det er skader, der har tvunget ham til at hænge støvlerne op.

Stefan Gislason kom til Brøndby i 2007 og var i klubben i fire år, og han blev nærmest et symbol på den nedtur, der ramte klubben i de år. Da Gislason forlod Brøndby til fordel for Lillestrøm, var det som en meget løntung reservespiller helt ude i kulden på Vestegnen. Islændingen havde dog også højdepunkter i den blå-gule trøje. I 2008 lavede han således et uforglemmeligt mål, da han karatesparkede bolden i kassen fra lang afstand i et opgør mod FC Nordsjælland. Gislason nåede også at bære anførerbindet i Brøndby.

Stefan Gislason har nu tænkt sig at kaste sig over trænergerningen. I første omgang skal han træne andetholdet i Breidablik.