• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Steinlein skyder mod PC: Han har fået alt foræret

Foto: Getty Images

Claus Steinlein kan dog også godt se nogle områder, hvor FC Midtjylland har en fordel.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland har på de seneste ti år vokset til en størrelse, hvor det kun er FC København, der kan sige, at de er større. For FCM-direktør Claus Steinlein er der en helt åbenlys grund til, at det stadig er sådan.

Det fortæller han om i et interview på TV3+, hvor han peger på, at den nye FCK-sportsdirektør Peter Christiansen har fået sig et job, hvor meget er ordnet før ham.

- PC har fået alt foræret. Han ligger i København. Don Ø har bygget en virksomhed op, der generer mange indtægter, og Niels Christian Holmstrøm og Ståle Solbakken har skabt et hold i top 50 i Europa, som PC overtager, siger han og fortsætter:

- Så på den måde har FCK alle fordele. Men det er jo det, som ikke kun jeg, men også Bestseller, Herning Kommune, Ikast Kommune og alle de andre kommuner i vores region vil mod alle odds bevise, at vi kan gøre en forskel. Fordi det er mod alle odds, at vi kæmper mod løverne - og er i Europa og spiller om kap med dem, lyder det fra Steinlein.

Han peger desuden på, at man i FCM er sikre på, at kan gøre det med et lavere budget - men med klogere beslutninger. Dertil ser han, at de selv også har noget, som er til fordel for dem.

- Vi har den fordel, at vi er mange, som har været med på rejsen i mange år. Jeg har været så heldig at være der i 20 år, Svend (Graversen red.) har været med i over 15 år. Flemming Broe, akademichefen og Rasmus (Ankersen red.). Der er mange, som har været med på hele rejsen. Vi ved, hvad vi vil, og vi har en god kultur, forklarer FCM-direktøren. 

Claus Steinlein mener endvidere, at der ligger noget særligt i den måde, som man arbejder på i det midtjyske.

- Historisk set har vi brugt hver krone lidt klogere og smartere, fordi vi er fra et område, hvor vi er vant til, at pengene skal bruges rigtig, rigtig fornuftigt. Der har det også en fordel at være i vores område. Man får mere for pengene. Huslejen er ikke så høj, hvis man skal helt ned på detalje-plan.

Hele interviewet - hvor også Peter Christiansen sætter ord på forholdet - kan ses øverst i artiklen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020