• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Steinlein spår en tredje klub i dansk guldkamp

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland-chefen Claus Steinlein tror på, at FC Midtjylland og FC København også skal holde øje med et tredje hold i guldkampen.

Af Kenneth Jensen

De er de store favoritter i toppen af Superligaen, FC København og FC Midtjylland, men FCM-bossen Claus Steinlein forudser, at et tredje hold kan blande sig i toppen.

I sommeren 2021 var det Brøndby IF, der overraskende vandt Superligaen efter en fantastisk sæson, og selv om FCK lige akkurat holdt FCM bag sig i sidste sæson, var der også mange, der talte om Silekborgs forrygende spil.

Og Steinlein, der har talt med Discovery+, fortæller, hvordan han ser guldkampen.

- Før sæsonen tror jeg 100 procent på, at vi kan gøre det. Vi har holdet til det. Men det bliver os og FCK, og så ved man, at der bliver et tredje hjul. Kan Silkeborg fortsætte deres udviklingsrejse? OB sluttede godt af, så er det dem, der kommer, eller hvem er det?

- Der plejer typisk at være en klub, der overperfomerer i forhold itl budget, men det ligger til os og FCK, og så må vi se, hvem der skal være det tredje hjul. Det kan være, det bliver jævnt, men det kan også være, at både vi og FCK får mange point. Vi kommer begge fra et godt fundament. Går alt vel, kan vi begge lave en god sæson i 22/23. Men jeg tror, det bliver os (der vinder, red.) - sådan skal det være, når man er direktør i Midtjylland, siger Claus Steinlein til Discovery+.

Du kan se interviewet med Claus Steinlein om guldkampen i videoen øverst til denne artikel.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her