• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Steinleins drøm: Det skal FCM i transfervinduet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland er på udkig efter forstærkninger, lyder det fra Claus Steinlein, der lurer på noget i offensiven.

Af Kenneth Jensen

De er det sidste tilbageværende danske hold i Europa, men det er også det eneste, der er at glæde sig over i FC Midtjylland efter et sløjt halvår i Superligaen.

FCM overvintrer på syvendepladsen, og selv om der bare er fire point op til FCK på tredjepladsen, er der også blot to point til BIF på 10.pladsen.

Derfor varsler Claus Steinlein i podcasten Sort Snak, at der skal forstærkninger til i det kommende transfervindue.

Især på angriberposten har FCM lidt, for selv om Sory Kaba til tider har leveret fornuftigt, er der ikke mange mål i ham, og derfor kigger FCM også jævnligt på talenterne Frederik Heiselberg, Victor Lind og Aral Simsir for at se, om de er klar til at træde ind på førsteholdet. De tre er udlejede lige for tiden.

- Ja, vi siger nogle gange på scoutmøderne, at vi skal købe en angriber. Er det så Heiselberg eller Aral? Forstået på den måde, at vi godt ved, at vi ejer dem, men når vi scouter, køber vi også vores egne ind til en start-11-plads eller en plads blandt de første 15-16.

- Selvfølgelig er vi i markedet, for Heiselberg, Aral og Victor Lind skal konkurrere med de bedste og så skal vi se, hvad den klogeste og bedste beslutning er. Og som altid er man i markedet på mange pladser, for hvad er det, der kommer til at ske? Er det et stille vindue, hvor vi kun sælger en enkelt og køber to-tre ind?

- Det er det, jeg håber på, men lad os se, når vi kommer hen igennem vinduet, siger Claus Steinlein til fanpodcasten Sort Snak.

FC Midtjylland har på papiret en stærk trup, men holdet har slet ikke fået det til at fungere - udover i brudstykker - i løbet af efteråret, og derfor er det Albert Capellas' vigtigste opgave i opstarten til den kommende sæson: At få holdet til at fungere.

FCM indleder efteråret med en udekamp mod ærkerivalerne fra Viborg FF. Netop VFF er på andenpladsen i Superligaen ni point foran FCM.