Superliga Ole Hoffskov

Stemte jeg på Vavro? Her har du svaret, kære Bo

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Bo Henriksen har simpelthen glemt, om han har givet Denis Vavro stemmer til Forårets Profil i Tipsbladet. Det går jo ikke, så her løfter vi sløret.

Af Ole Hoffskov

Denis Vavro er næppe på julekort med ret mange i FC Midtjylland-lejren i kølvandet på sin massive kritik af Erik Sviatchenko, men Bo Henriksen er i tvivl om, hvorvidt han rent faktisk har stemt på FCK-stjernen i forbindelse med Tipsbladets traditionsrige kåring af Forårets Profil.

Det fastslår han over for bold.dk.

Tipsbladet har siden 1999 kåret Forårets Profil i Superligaen, og det sker med hjælp fra cheftrænerne i Danmarks bedste fodboldrække, der hver skal afgive 1-5 point, hvor 5 point gives til den spiller, der har imponeret dem mest. 

Og Bo Henriksen fastslår, at han muligvis har givet point til Denis Vavro.

- Jeg ved det ikke. Det kan godt være, jeg har. Det kan godt være, jeg har – altså ikke som den bedste, men som en af dem. Vi skal nævne fem, men jeg kan ikke lige huske det. Jeg mener, det er tre-fire dage siden, at Tipsbladet spurgte mig, hvilke spillere vi skulle stemme på, og jeg tror, det kommer en af dagene, så der kan I i hvert fald se, hvad jeg synes om det, siger Bo Henriksen til bold.dk.

Som toptræner i Superligaen med en tætpakket kalender kan det naturligvis være svært at huske det hele, og det har vi fuld forståelse for her på Tipsbladets redaktion. Derfor, kære Bo, er vi også meget glade for at kunne hjælpe, når det kniber med hukommelsen.

Vi kan således "afsløre", at FC Midtjylland-træneren ikke har stemt på Denis Vavro som én af de fem spillere. 

Torsdag eftermiddag løfter vi på tipsbladet.dk sløret for, hvem der er Forårets Profil i Superligaen, og fredag i Tipsbladets papiravis kan du læse, hvordan Bo Henriksen og hans 11 trænerkollegaer har fordelt deres stemmer.