Video : Tipsbladet
Superliga

Stik ham en ny kontrakt - om lidt er det for sent!

Tipsbladet zoomer ind på kampen mellem Vejle Boldklub og AGF.

Vejle Boldklub - AGF 0-0 (0-0)

Kampens bedste
Vejle Boldklub
For lidt over et år siden blev Dimitris Emmanouilidis ramt af en alvorlig korsbåndsskade. Mandag spillede han sin første gældende kamp siden da, og sikke et comeback! Den hurtige græker var konstant en kilde til uro i AGF’s forsvar, og Per Frimann udbrød da også i første halvleg, at han var “on fire”.

Hvis han allerede kan præstere på dette niveau, tør jeg ikke spå om, hvor god han kan blive med mere kamptræning og skarphed. Til sommer har han udløb, men Vejle: Stik ham en ny kontrakt nu! Ellers gør en større Superliga-klub det om lidt, hvis han fortsætter de her takter...

AGF
Det var ikke nogen berusende præstation fra AGF, men når århusianerne endelig blev farlige, var det oftest over venstresiden med Gift Links og Mikael Anderson som profilerne. Begge var meget aktive, både fremad og tilbage i banen, men Gift Links får prisen som AGF's bedste. Han er blevet en ganske god wingback under Uwe Röslers ledelse.   

Kampens værste
I efteråret var han en af AGF’s bedste, men Tobias Bech havde det godt nok svært mod Vejle. Han blev ikke involveret i spillet, og når han blev, lykkedes han ikke med meget. En kamp til glemmebogen, selvom det var på hans 22 års fødselsdag.  

Kampens detalje
Det var en hårdt spillet kamp, og det fik en af Vejles hårde hunde, nemlig Raul Albentosa, at føle i første halvleg. Her fik han nemlig Gift Links hæl direkte i de ædlere dele - omend det var tilfældigt og ikke ondsindet. Det sendte også den store spanier i gulvet, men han kunne dog heldigvis spille videre.