Superliga Ole Hoffskov

Stikker til AaB-boss: Få styr på dine agenter

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Randers-direktør Søren Pedersen mener, at der er blevet lækket alt for mange informationer til pressen i sagen om Thomas Thomasberg-forhandlingerne med AaB.

Af Ole Hoffskov

Forhandlingerne mellem Randers FC og AaB om Thomas Thomasberg er brudt sammen, og sidstnævnte bliver ikke afløseren for Marti Cifuentes. Det satte kronjyderne to streger under torsdag formiddag med en officiel udmelding om de nu skrinlagte forhandlinger.

Den udmelding blev ikke taget godt imod af AaB's sportsdirektør Inge André Olsen, der over for Nordjyske fastslår, at han ikke forstår, hvorfor Randers FC har haft et behov for at melde offentligt ud, og at man i hans øjne skal kunne stole på, at sådanne forhandlinger forbliver fortrolige. 

Den udmelding giver Søren Pedersen, der er direktør i Randers FC, ikke meget for.

- Det ville jeg også gerne have haft, at de var, men så tror jeg, at han skal have styr på nogle af sine agenter, som taler rundt omkring. Når jeg har behov for at gå ud med det offentligt, er det, fordi der har været så megen snak og så mange skriverier, at jeg har brug for, at mine spillere og medarbejdere ved, hvad de kan regne med. Jeg har haft brug for at sende et klart signal, siger Søren Pedersen til tipsbladet.dk.

Du mener, der er blevet lækket for mange informationer om forhandlingerne mellem jer og AaB?

- Ja, det mener jeg helt klart, at der er.

Og de informationer er blevet lækket af AaB?

- Det vil jeg ikke beskylde nogen for, men jeg har selvfølgelig mine tanker om, hvor det kommer fra. Jeg synes, der har været for megen snak og for stort et fokus på det over alt for lang tid.

Ikke udsigt til yderligere forhandlinger
Med dagens udmelding har Randers FC trukket noget, der ligner en streg i sandet, men faktum er, at AaB sagtens kan vende tilbage med et forbedret tilbud.

Det forventer Randers-direktøren dog ikke bliver tilfældet.

- Det kan de i princippet godt, men der har jo været forhandlinger i lang tid – også for lang tid – hvor de har haft muligheden. Så det tror jeg ikke, at de gør, og jeg betragter den her sag som afsluttet nu, siger Søren Pedersen og fortsætter:

- Det er ikke nogen hemmelighed, at AaB har været interesseret, og der er foregået nogle forhandlinger over noget tid. Nu er vi så nået frem til den konklusion, at det ikke skal være, og vi har haft en god snak med Thomas om, at han forbliver Randers-træner.

- Jeg har ikke på noget tidspunkt lagt skjul på, at jeg er rigtig glad for Thomasberg, og hans præstationer taler jo for sig selv. Jeg har hele tiden håbet, at vi kunne fortsætte samarbejdet – også fordi, jeg føler, der er meget mere at komme efter i fremtiden.

- Alt har en pris, og vi vurderede, at det tilbud, vi fik fra AaB, ikke stod mål med det, vi synes, Thomasbergs værdi er. Derfor takkede vi pænt nej.

Inge André Olsen udtaler til Nordjyske, at Thomas Thomasberg stadig er på blokken i AaB?

- Det kan jeg da godt forstå. Han er en dygtig træner, og han har gjort det godt. Jeg har også nogle spillere, som jeg rigtig gerne vil have, men som jeg ikke kan hente ud fra de midler, jeg har, siger Randers-direktøren.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra Inge André Olsen, men det har foreløbig ikke været muligt.