Stikker til SL-klub: Smadrede dem fra første minut

Den hollandske midtbanespiller lægger ikke skjul på, hvad han synes om mandagens storsejr.

Viborgs hollandske midtbanespiller Clint Leemans var mandag med til at slå AaB med hele 5-2 på udebane.

26-årige Leemans stod for kampens flotteste mål, da han i det 68. minut hamrede et smukt skud fra distancen op i højre målhjørne og gjorde det til 4-1.

Hollænderen var ydest tilfreds med sin egen og holdets præstation efter kampen. Ifølge ham fik AaB nemlig ikke et ben til jorden på noget tidspunkt.

Det fortæller han i et interview med Viborg Folkeblad

- Vi smadrede dem fra det første til det 95. minut. Alle gjorde det bare godt i dag. Vi scorede fem mål, men burde have scoret flere, for vi havde mange flere chancer, siger han.

Leemans fortæller yderligere, at han er meget glad for sit mål, og at det netop er den slags aktioner, han arbejder på til træningerne i hverdagen.

Clint Leemans kom til Viborg FF fra den hollandske klub PEC Zwolle denne sommer.