Video : Tipsbladet
Superliga

Stod ved U21-EM: FCM sat i forbindelse med ham

Der er dog også andre bejlere om målmanden.

FC Midtjylland har tilsyneladende fået smag for at handle i Portugal - og for målmænd. Allerede har man forud for denne sæson hentet Franculino med portugisisk baggrund samt målmand Oscar Hedvall.

Nu ser det ud til, at det kan blive forenet i den portugisiske målmand Celton Biai. Det skriver det portugisiske medie Record.

Til daglig spiller han for Vitória Guimarães, men her har deres cheftræner Moreno efter sigenden ikke længere målmanden i sine planer, og det åbner altså op for et skifte til midtjyderne. 

Celton Biai har ét år tilbage af sin kontrakt med sin klub, og det skulle være udelukket, at der kunne blive tale om et lejeophold for den 22-årige keeper, som altså ser ud til at skulle videre nu.

FCM skulle selv være meget interesserede i at hente ham til klubben, hvor man dog er fyldt godt op med målmand i form af Jonas Lössl, Mark Ugboh og førnævnte Hedvall i truppen, ligesom man har har udlejet Elias Olafsson til Mafra.

Den portugisiske keeper har desuden haft en travl sommer, da han var med Portugal til U21-EM, hvor han stod deres fire kampe, hvor det endte med et 0-1-nederlag i kvartfinalen mod England. 

Han gjorde sig desuden bemærket med en storslået redning, som man kan se nedenfor:

Udover FCM skulle tyske Köln også været inde i billedet, ligesom både engelske og italienske klubber har været ude efter ham. Dog uden at der er blevet fremlagt konkrete tilbud på ham, lyder det.

Midtjyderne kan desuden også se frem til en uventet stor gevinst via en handel, de ikke er en del af. Læs mere om det her.