Video : Tipsbladet
Superliga

Stolt over Brøndby-tid: Jeg følger stort set alle

Benedikt Röcker er stolt af sin tid i Brøndby IF, og han følger stadig stort set alle, som han spillede sammen med dengang, og klubben.

Tager man et kig på Benedikt Röckers cv, er der en iøjnefaldende detalje. Selvom han er født og opvokset i Tyskland, er Brøndby IF den klub, han har optrådt flest gange for i karrieren med 111 af slagsen.

Benedikt Röcker kom til klubben i sommeren 2016, hvor Alexander Zorniger også blev ansat, og han tilbragte tre år i klubben.
Det er tre år, han sent glemmer.

Benedikt Röcker, også bare kaldet “Bene”, holder stadig kontakten ved lige og har erklæret i et interview med Tipsbladet, at han vil sende Christian Nørgaard en besked før Danmarks møde med Tyskland i EM-ottendedelsfinalen lørdag aften.

Men Nørgaard er langt fra den eneste fra Brøndby-tiden, tyskeren følger.  

- For at være ærlig følger jeg nærmest alle fra dengang, og det gør mig så glad, at se “Jobbe” (Jesper Lindstrøm, red.) og Morten Frendrup Serie A, og Hany Mukhtar og Mikael Uhre i USA. Men jeg følger alle.

- Også Johan Larsson i Elfsborg. Jeg er virkelig glad for at se deres udvikling. Det er en fornøjelse at følge deres karriere.

- Det gør mig også så glad og stolt at have spillet med så fantastiske spillere og gutter, siger Benedikt Röcker til Tipsbladet.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Alamy

Cheftræneren fra dengang, Alexander Zorniger, kan Benedikt Röcker slet ikke undgå at holde kontakten til.

Begge arbejder nemlig for Greuther Fürth i 2. Bundesligaen, hvor Zorniger er cheftræner, mens Röcker er team manager.

- Det er godt. Det er rigtig sjovt. Det er anderledes nu i forhold til, da jeg var spiller, men der er stadig samme attitude og energi fra os, så jeg er glad for at arbejde med ham.

- Jeg ser også frem til den nye sæson, siger Benedikt Röcker og tilføjer, at han også sad og så den afgørende runde af den forgangne Superliga-sæson, hvor Brøndby tabte og gik glip af guldet.

Benedikt Röcker forlod Brøndby IF i sommeren 2019 og skiftede til Wehen Wiesbaden i hjemlandet. To år senere stoppede han karrieren i en alder af 31 år. I dag er den næsten to meter høje tysker 34 år.