• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Nedslående AGF-melding: Stjerne vil væk til sommer

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Yann Aurel Bisseck fastslår, at han vil væk fra AGF til sommer.

Af Ole Hoffskov

AGF-fansene skal nyde Yann Aurel Bisseck i de kommende 10 kampe - de kan meget vel blive midtstopperens sidste i den århusianske Superliga-klub. 

Den 22-årige tysker har været en blændende spiller i AGF siden sin ankomst i sommeren 2022, og han fortjener så afgjort at blive taget med i betragtning, når snakken falder på, hvem der er Superligaens dygtigste midtstopper.

Bissecks fortræffeligheder er naturligvis ikke gået ubemærket hen, og i januar var han meget tæt på at skifte til storklubben Eintracht Frankfurt. Til sommer åbner transfervinduet igen, og her sætter AGF-profilen alle sejl ind på at komme til en større adresse.

- Jeg håber ikke, at interessen aftager. Et skifte til en top fem-liga vil være et naturligt næste skridt for mig, og det er det, jeg sigter efter til sommer, siger Yann Aurel Bisseck i et interview med fodboldmagasinet Kicker.

I sidste uge afslørede midtstopperen i et andet interview, at hans kontrakt med AGF indeholder en frikøbsklausul, og det stiller alt andet end lige Bisseck i en god situation i forhold til drømmeskiftet til sommer.

Det er imidlertid uvist, hvor meget Yann Aurel Bissecks frikøbsklausul er på, og over for Århus Stiftstidende har AGF's sportschef Stig Inge Bjørnebye afvist at kommentere historien. 

Tyskeren har spillet samtlige minutter for AGF i Superligaen i denne sæson, og han har scoret tre mål.