• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Stor Falk-respekt for Randers: Sammentømret enhed

Foto: Getty Images

Rasmus Falk slår fast, at fredagens modstander kan gøre det svært for alle Superliga-hold.

Af Oliver Okstrøm

FC København kom efter en svingende start på den nye sæson ind på sporet igen med en 4-1-sejr over Brøndby i søndags. Næste opgave for de danske mestre er fredag, hvor de møder Randers.

Det er et hold, som ligesom FCK har hentet seks point i de første fire kampe, og Rasmus Falk har tydelig respekt for modstanderen. Det fortæller han om i et interview på københavnerklubbens hjemmeside.

- Randers kan gøre tingene svære for alle hold i ligaen. Det er en sammentømret enhed med nogle dygtige og hurtige offensive profiler, siger han og fortsætter:

- Det er endnu en grund til, at vi skal gå til kampen med al energi rettet mod en helstøbt præstation som hold og individuelle spillere, lyder det fra Rasmus Falk

Endvidere peger han på, at FCK'erne selv har en stærk trup, hvor alle presser på for at spille, og så er han godt tilfreds med det, som de fik præsteret mod ærkerivalerne i weekenden. 

- Vi viste højt niveau mod Brøndby og leverede en meget stærk præstation. Den sætter også barren for os, og det er det niveau, vi skal op på mod Randers igen. Lykkes vi med det, så kommer vi også til at gøre det rigtigt svært for modstanderen, fortæller midtbaneprofilen.

I kampen mod Brøndby var der en kontroversiel tifo fra FCK-fansene inden kampstart, som blandt andet indeholdt et budskab til politiet. Nu har tifo-gruppen svaret på den kritik, der har ramt dem. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.