• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Obaida El-Itr

Stor interesse for Randers-juveler

Foto: Getty Images

I Randers FC oplever man interesse for de unge talenter, men intet er konkret på nuværende tidspunkt.

Af Obaida El-Itr

Filip Bundgaard og Mads Enggaard er navnene på to Randers FC-spillere, som er et produkt af klubbens talentakademi. Begge spillere har i indeværende sæson fået masser af spilletid for førsteholdet.

I et interview med Tipsbladet fortæller Randers-sportsdirektør Søren Pedersen, at andre klubber holder øje med de to talenter.

- Der har været stor interesse, men der er ikke noget konkret på nogen af dem.

- De har begge gjort det godt, men jeg kan sagtens se dem udvikle sig mere i Randers, inden de tager næste skridt. Jeg er glad og stolt over, at det er to spillere fra vores akademi, der i en ung alder har fået så meget spilletid på førsteholdet.

En spiller, som interessen for nok er lidt mere konkret, er Stephen Odey. Men det er langt fra sikkert, at han bliver solgt til sommer.

- Jeg ved ikke, om man kan sige, det (et salg, red.) er tæt på. Han har spillet et rigtig fint forår og har genfundet sin form fra tidligere. Det har andre også lagt mærke til, så der er interesse for ham, men om det bliver til et salg i det her transfervindue, må vi se.

Pedersen tilføjer, at interessen primært kommer fra udenlandske klubber.

Randers præsenterede forleden Oskar Snorre som ny spiller i klubben. Målmanden er hentet i NordicBet Liga-klubben HB Køge, og 1. division er blandt de mange markeder, som man i Randers holder øje med.

- Der løber spillere rundt i 1. division, som godt kan være interessante for os, men vi kigger selvfølgelig også på bedre ligaer. Vi kigger på mange markeder, også i Skandinavien.
Om det afrikanske marked siger han:

- Det er bundet op på, at man har en strategi omkring det, og man ved, hvad du vil. Det kræver ressourcer at få det til at fungere, når man får spillere herop fra Afrika. Vi har spillere fra Afrika og har haft det i lang tid, så jeg synes, det er et interessant marked.

Randers sluttede i den netop overståede sæson på sjettepladsen.