Video : Tipsbladet
Superliga

Storklub vil leje Ernest Nuamah

Den ghanesiske angriber er eftertragtet i Frankrig - nu er Lyon også ude efter ham.

Hvis man skal pege på en spiller som Superligaens mest eftertragtede i øjeblikket, er Ernest Nuamah fra FC Nordsjælland nok et meget godt bud.

Klubber som PSG, Tottenham, Burnley, Everton og Ajax er alle blevet nævnt som bejlere, og nu bringer den store franske avis L’Equipe endnu en storklub i spil, nemlig Olympique Lyon.

Matthieu Louis-Jean, der er chefscout i Lyon, har ifølge avisen fulgt Nuamahs udvikling i to år. Og Lyon har nu brugt et par uger på at forsøge at lokke den ghanesiske hurtigløber til Frankrig fra FC Nordsjælland.

Der er imidlertid nogle potentielle knaster. Først og fremmest vil Lyon angiveligt leje Ernest Nuamah med en købsoption, og når interessen for den 19-årige angriber er så stor, som den i øjeblikket er, vil en lejeaftale formentlig ikke være videre interessant for FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland har tidligere solgt spillere dyrt fra Superligaen - heriblandt Kamaldeen Sulemana til Rennes for 150 millioner kroner - og det er langt fra utænkeligt, at Farum-klubben vil gøre Ernest Nuamah til deres største salg nogensinde.

Ernest Nuamah har scoret 20 mål i 49 kampe for FC Nordsjælland.