Video : Tipsbladet
Superliga

Storklubber er på plads: Bud efter FCM-stjerner?

Der er adskillige store europæiske klubber på stadion, når FC Midtjylland og Hvidovre IF klokken 19 indleder Superliga-sæsonen.

FC Midtjylland skuffede voldsomt i seneste Superliga-sæson, hvor man glippede Top 6 og kun kvalificerede sig til Europa via syvendepladsen i nedrykningsspillet og en knockout-kamp ude mod Viborg FF.

Men når det kommer til at sælge spillere, ligger FC Midtjylland stadig lunt i Superligaen med adskillige store salg i de seneste transfervinduer.

Det har sikret et plus i årsregnskaberne og en evne til at betale toplønninger og store transfers for nye spillere, ikke mindst denne sommer, selvom omsætningen på sponsorater og kampdage ikke er den samme som hos eksempelvis den store konkurrent FC København.

Og i den nuværende FC Midtjylland-trup tiltrækker flere spillere sig interesse.

Hvem der holdes øje med behøver besøgende scouts, direktører og agenter ikke at redegøre for, men det er tydeligt, at FC Midtjylland forsøger at få Gustav Isaksen solgt i en så god handel som muligt, hvilket betyder et godt stykke over 100 millioner kroner.

Om det lykkes i de sidste seks uger af transfervinduet skal være usagt, men interesse for FCM-spillere er der i hvert fald.

Således er klubber som Olympique Lyon, Rennes, Ajax og FC Köln blandt gæsterne til fredagens premierekamp i Superligaen mellem FCM og oprykkerne Hvidovre IF.

Ifølge Tipsbladets oplysninger skal City Football Group, der ejer blandt andre Manchester City og den italienske klub Palermo såvel som et væld af andre klubber på adskillige kontinenter, også være til stede til fredagens kamp.

Ud over Gustav Isaksen har også den tidligere Red Bull-spiller, Emiliano Martínez fra Uruguay med fortid i Red Bull Bragantino, tiltrukket sig interesse fra større udenlandske klubber her i 2023.