Video : Tipsbladet
Superliga

Storklubber er på spiontur i Herning: Se listen

En række store udenlandske klubber er på plads i Herning til topopgøret mellem FC Midtjylland og FC København.

HERNING (Tipsbladet): Med slutspillet i Superligaen følger også den udenlandske interesse i de dygtigste spillere, Superligaen har at byde på,og det kan man mærke til søndagens topkamp i Superligaen mellem FC Midtjylland og FC København.

Da FC Midtjylland senest spillede hjemme mod FC Nordsjælland, var blandt andre Rennes, Atalanta og Brighton på plads, sidstnævnte sandsynligvis for at holde et vågent øje med klubbens kommende spiller Ibrahim Osman.

Og denne søndag var der i den grad dækket op til de udenlandske gæster og klubbers repræsentanter på MCH Arena.

Fra Premier League var blandt andre West Ham og Crystal Palace til stede, og, hvis man læser mellem linjerne, også Chelsea.

Tyske klubber er også godt repræsenteret med Wolfsburg, Union Berlin, FC Köln, VfB Stuttgart og indtil flere klubber fra næstbedste række, der må have klubpræsidentens helt store pung med, hvis de skal have råd til startende spillere i FC København eller FC Midtjylland.

Også Marseille, AS Monaco og Ajax har øjne på stadion i Herning sammen med flere unavngivne klubber såvel som en stor portion agenter, ikke mindst med klienter på banen i søndagens topkamp.

Hos FC København er Elias Jelert et soleklart salgsemne, uanset at han lige i dag er begyndt på FC Københavns bænk, ligesom Elias Achouri, William Clem og selvfølgelig Roony Bardghji (på bænken) tiltrækker sig interesse.

Hos hjemmeholdet FC Midtjylland har Oliver Sørensen i et stykke tid været til observation i tyske klubber, dog uden at det skal være kommet videre end det, og midtjyderne har også en idé om, at man skal holde på de lovende unge folk Darío Osorio og Franculino, som i hvert fald rent sportsligt langt fra er stabile og flyvefærdige.

Også Cho Gue-sung bliver der taget noter på søndag – han var meget tæt på et skifte til Bundesligaen et halvt år før transferen til FC Midtjylland i sommeren 2023.