• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Storklubber så testkamp: De holdt nok øje med Brøndby-talent

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Klubber som Manchester United, Arsenal og AC Milan overværede Brøndby IF's sejr over IFK Norrköping. Simon Hedlund tror, de kiggede på Anis Ben Slimane eller en IFK-spiller.

Af Anders Dehn

Man får ikke bare høje temperaturer og god mad, når man rejser sydpå i januar måned. Man får også muligheden for at spille foran talentspejdere fra nogle af verdens største fodboldklubber.

Fredag eftermiddag vandt Brøndby IF med 2-0 over IFK Norrköping, og til stede var en række topklubber fra Europa. Ifølge Fotbollskanalen overværede repræsentanter fra klubber som Manchester United, AC Milan, Ajax og Arsenal opgøret.

Læs også:Brøndby slog svensk subtopklub i testkamp

Simon Hedlund tvivler dog på, at det var ham selv, de var der for at besigtige. Til gengæld har han et par bud på, hvem det så kunne være.

- Jeg er snart 27 år, så det var sikkert nogle yngre spillere, som klubberne kiggede på, enten Slimane fra vores hold eller Haksabanovic. Begge var rigtig gode i dag, siger Hedlund Fotbollskanalen.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

18-årige Anis Ben Slimane kom til Brøndby fra AB i sommer og gør sig normalt på den centrale midtbane. Han er i januar begyndt at træne fast med førsteholdet, efter han spillede sine kampe for klubbens U19- og reserveligahold i efteråret. Han imponerede så meget, at han fik en kontraktforlængelse til sommeren 2023.

Sead Haksabanovic skiftede i 2017 til West Ham, men har det seneste år været lejet ud til IFK Norrköping. Der skal han fortsætte frem til sommer, og derefter har West Ham stadig papir på ham to år endnu.

Læs også:Brøndbys trup til Portugal: Fem talenter får mulighed for at vise sig frem

Læs også:Niels Frederiksen: Nu kigger vi frem mod træningslejren i Portugal

Læs også:Tilfreds Niels Frederiksen: Vi skal arbejde med det taktiske i Portugal