• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Stormer mod Superligaen: Sportschef får ny aftale

Foto: Viborg FF

Viborg FF belønner klubbens sportschef Jesper Fredberg.

Af Ole Hoffskov

Det er nogle år siden, at Viborg FF senest var repræsenteret i landets bedste række, men nu dufter der for alvor af Superliga-bold i domkirkebyen.

Viborg FF topper 1. division og har ikke tabt en eneste kamp i denne sæson. Meget af æren skal tilskrives sportschef Jesper Fredberg, der har formet et godt Viborg-hold på- og udenfor banen.

Nu har klubben belønnet ham for den indsats.

Viborg FF oplyser, at sportschefen har underskrevet en ny kontrakt, og at han overgår fra en funktionsansættelse til en kontrakt frem til sommeren 2024.

- Vi er rigtig glade for Jesper, og derfor er vi selvfølgelig også tilfredse med indgåelsen afdenne nye åremålsansættelse. Siden Jesper kom til klubben, har vi oplevet en rigtig fin sportslig udvikling, som han har været en af hovedårsagerne til. Han har været omdrejningspunktet for den sportslige strategi, som vi fastlagde sommeren 2019, hvor der er implementeret en tydelig spillestil, ligesom han har været med til at løfte både staben omkring holdet og hele talentafdelingen, som vi ser som nogle af nøglefaktorerne til den fornuftige udvikling, vi er i, siger direktør Morten Jensen og tilføjer:

- Vi tror meget på, at kontinuitet er vejen til succes på den lange bane, og med Jesper som sportschef her, så tror vi også på, at vi kan tage yderligere skridt i den rigtige retning som klub. Vi er klar over, at vi er udfordret af klubber med større budgetter end vores, og derfor skal vi hele tiden finde vores egen innovative vej til at blive bedre. I den udvikling har Jesper en meget afgørende lederrolle.

Hovedpersonen selv er også glad for den nye aftale.

- Jeg er rigtig glad for at være her og føler mig heldig med at være omkring en masse positive og dygtige mennesker, der arbejder i samme retning og er passionerede omkring Viborg FF. Jeg er blevet bekræftet i, at der er mange, der vil det bedste for Viborg FF lige fra bestyrelsen til vores fantastiske fans.

- Jeg synes, vi er i en positiv udvikling med den strategi, vi startede op for snart to år siden, og selvom der også har været bump på vejen, så føler jeg, at vi er ved at skabe et fundament, der er bæredygtigt. Det motiverer mig, at vi i klubben har et mindset om at skubbe til de eksisterende rammer, og åbne døre til fremtiden, vi ikke har åbnet før. Vi har i klubben taget et aktivt valg om en klar retning i forhold til spillestil, individuel spillerudvikling og talentarbejdet, og det er fundamentet, der skal sikre, at strategien er bæredygtig på lang sigt.

- Jeg håber, at vi kan fortsætte udviklingskurven, så vi fortsat vil være konkurrencedygtige. Vi ved godt, at andre klubber har langt flere ressourcer, men jeg ser stadig et stort potentiale her, og vi har selvfølgelig både håb og drømme om, at vi en dag skal konkurrere med de bedste. Det vigtigste for mig er, at jeg kan være med til at skabe et miljø, hvor alle kan overpræstere, så vi bringer VFF i en endnu bedre tilstand end vi er i i dag, lyder det fra sportschefen.

Jesper Fredberg har tidligere været tilknyttet AGF, Omonia Nicosia og Panathinaikos.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus