• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Storroser FCK-supertalent: Minder om Messi

Foto: Jan Christensen / Getty Images

Roony Bardghji leverede en ny pragtpræstation for FC København, da han søndag aften blev Superligaens yngste målscorer nogensinde. Nu sammenlignes han med det ypperste.

Af Jacob Quvang

Det kan ikke være gået nogens næse forbi, at Roony Bardghji anses som et stortalent, og søndag aften viste han, at det prædikat har sin berettigelse.

For svenskeren var ustyrlig i FC Københavns 3-1-sejr over AaB, og undervejs i første halvleg satte han også ny Superliga-rekord, da han i en alder af 16 år og 13 dage blev den yngste målscorer nogensinde i ligaen. 

Bardghji drev flere gange gæk med AaB-spillerne, og TV-ekperterne Kenneth Emil Petersen og Stig Tøfting var efter kampen også dybt imponeret over hans præstation. Det siger de på TV3+.

- Der er meget mere Messi, end der er Dreyer over ham. Er du gal, hvor er han vild. 16 år, det er helt vildt. 

- Hans præstation i dag var sindssyg, også med tanke på at han er 16 år, siger Kenneth Emil Petersen. 

Med store præstationer følger også store forventninger. Dem er der afgjort til Bardghji, og det er allerede meldt, at flere store europæiske topklubber holder et vågent øje med ham. Dette er naturligt, når man minder om Messi, fortæller Tøfting.

- Det, jeg er mest positivt overrasket over, er ikke, at han har den der teknik, men den teknik med den fart, han kan gøre det i. Det virker til, at han er lige så hurtig med bold som uden bold. 

- Derfor er referencerne, når man kigger på en som ham, uden at begynde at sige at det er Messi, så er det jo noget af det, man kan se. Også når man så, hvordan Messi var i samme alder. Der har vi set billeder af, hvordan han driblede rundt, og hvordan ham her også gør det. 

- Så selvfølgelig er der nogle lighedspunkter der, mener den tidligere landsholdsslider.

Han uddyber også, at FCK nok vil sælge Bardghji allerede til januar, hvis buddet bliver for stort.

- Jeg tror, at hvis der er et 100 millioner bud på ham eller noget i den dur, så tror jeg ikke, at han er i FCK, siger Tøfting.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020