Video : Tipsbladet
Superliga

Storspillende Schjelderup: Det viste jeg Solbakken

Andreas Schjelderup var ustyrlig mandag aften, hvor han scorede tre mål i FCN's 7-2-sejr over AGF.

FC Nordsjælland vandt mandag med ydmygende 7-2 over AGF i Superligaen, hvor norske Andreas Schjelderup lavede hattrick. Det kom efter, at Ståle Solbakken forinden havde slået fast, at den unge FCN-nordmand nok ikke skulle regne med at komme med i den næste landsholdssamling.

I et interview med Viaplay efter kampen pegede han på, at han fik vist Solbakken en god præstation.

- Jeg viste bare, at hvis man spiller med et smil på læben, så kan det gå rigtig godt. Med den måde, som holdet spiller på i dag, så bliver det meget nemt for mig, så alt kredit til holdet, fortæller Schjelderup.

Han bemærker desuden, at efter pokal-exiten til AGF på det seneste betød, at det var den perfekte revanche for dem at slå aarhusianerne med så tydelige cifre.

Desuden var det Andreas Schjelderups første hattrick som seniorspiller.

- Det betyder rigtig meget faktisk. Jeg har lavet to mål mange gange. Det er det første som professionel, så det var på tide og et godt tidspunkt i dag, siger han og fortsætter om, hvordan det er at slå dem for første gang hjemme i tre år.

- Det var på tiden at slå AGF hjemme. Dem skal vi slå i hver kamp, og syv mål siger sig selv. Der behøver man ikke sige mere, lyder det fra FCN-profilen.

Endelig kommer han ind på, hvorvidt der er nogen i Danmark, der er bedre end FC Nordsjælland lige nu, som har vundet fire ud af fire kampe i mesterskabsspillet.

- Lige nu er vi bedst i foråret selvfølgelig, men hvis vi taber den næste kamp, så er det ikke mere. Vi skal blive ved med at bygge på og tage kamp for kamp, og så må vi se, forklarer Schjelderup.

FC Nordsjælland er på fjerdepladsen med seks point op til Brøndby på førstepladsen.