Stort Brøndby-skifte kollapsede: Det er sket før
Foto: Getty Images
Superliga

Stort Brøndby-skifte kollapsede: Det er sket før

Sebastian Anderssons skifte til Brøndby IF kollapsede i 11. time. Det er ikke første gang, at den svenske angriber oplever, at en handel falder sammen i sidste øjeblik.

Brøndby-fansene var formentlig begyndt at øve sig på at synge navnet Sebastian Andersson, men svenskeren bliver ikke den nye bomber på Vestegnen. Fredag kollapsede angriberens skifte fra FC Köln til Brøndby IF i 11. time.

Den tyske klub har forklaret, at Sebastian Andersson og Brøndby ikke kunne nå til enighed om lønnen, men der spekuleres i, om svenskeren i virkeligheden dumpede lægetjekket. Det er ikke noget, der er blevet bekræftet, men det vil ikke være første gang, at det sker.

For et år siden var 31-årige Sebastian Andersson tæt på at skifte til Antalyaspor, men den tyrkiske klub valgte i sidste ende at vende tommelfingeren ned efter lægetjekket. Svenskeren har haft store knæproblemer i løbet af karrieren.

Det kan naturligvis også have været økonomien, der lå til grund for det kollapsede Brøndby-skifte, og heller ikke det vil være første gang for Sebastian Andersson. Ifølge Express.de trak schweiziske Grasshoppers sig fra en aftale med angriberen på grund af hans enorme lønkrarv. Sebastian Andersson tjener 15 millioner om året i FC Köln, og han forventer også en høj løn af en potentiel ny arbejdsgiver.

FC Köln arbejder fortsat på at komme af med Sebastian Andersson. Det fastslår cheftræner Steffen Baumgart efter det mislykkede skifte til Brøndby.

- Det er ingen hemmelighed, at vi forsøger at afhænde ham, men da der ikke blev opnået enighed, er han nu en del af holdet igen, siger Baumgart til Express.

Sebastian Andersson er noteret for otte mål i 47 kampe for FC Köln. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.