• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga /ritzau/

AGF-profiler holder alle muligheder åbne

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AGF's backs Casper Højer Nielsen og Kevin Diks holder deres muligheder åbne inden sommerens transfervindue.

Af /ritzau/

Venstrebacken Casper Højer assisterede søndag nok en gang sin backkollega Kevin Diks. De to stod dermed bag AGF's sejrsmål, da Randers blev nedlagt med 1-0 i Superligaen.

Det er ikke første gang, de to profiler finder hinanden i dette forår. Derfor er der også interessant, om de er at finde i klubben efter sommerpausen.

Højer slår dog fast, at han holder alle sine muligheder åbne. Også for en forlængelse med AGF.

- Det vil jeg heller ikke udelukke. Alt kan ske i fodbold, og nu må vi se, hvad der sker. Jeg holder mulighederne åbne, siger han.

Den 26-årige venstreback har kontraktudløb til nytår, og det betyder, at han fra 30. juni kan snakke frit med andre klubber.

Om han kommer til at gøre det, vil han dog ikke afsløre.

- Hvad der skal ske i fremtiden, holder jeg for mig selv. Jeg har gjort det klart for min agent, hvad jeg vil, men det holder vi mellem os.

- Jeg lader egentlig også min agent styre alt det rundt omkring, for vi har nogle vigtige kampe med AGF.

- Vi kæmper for at komme i Europa, og derfor er det der, mit fokus er lige nu. Men som sagt kan alt ske, siger han.

Hollandske Diks er efter planen fortid i AGF til sommer, da han bare er på leje fra italienske Fiorentina. Han fortæller dog ligesom Højer, at han holder alle muligheder åbne.

- Jeg kan ikke rigtig fortælle, hvorvidt jeg bliver i AGF, eller hvad der skal ske. Vi skal ikke snakke så meget om fremtiden, for vi har nogle vigtige kampe her i slutningen af sæsonen.

- Måske bliver jeg, måske er jeg et andet sted efter sommer, måske kommer Fiorentina og siger, at de vil beholde mig. Jeg ved det simpelthen ikke.

- Jeg snakker med min agent, kæreste og familie om, hvad der er bedst for mig, og så må vi se, hvad der skal ske, siger den 24-årige hollænder.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra AGF's norske sportschef, Stig Inge Bjørnebye, om, hvorvidt der arbejdes på en forlængelse med Højer og en permanent aftale til Diks.

/ritzau/

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020