Video : Tipsbladet
Superliga

Supercomputer: De vinder Superligaen

Supercomputeren BETSiE giver sit bud, på hvordan Superligaen ender - der resterer tre spillerunder.

Der er blevet vendt op og ned på Superligaen efter seneste spillerunde, hvor Brøndby IF med nederlaget til FC København røg ned på fjerdepladsen, mens københavnerne nu topper tabellen.

FC Midtjylland og FC Nordsjælland følger lige efter på anden- og tredjepladsen. Men det er ikke kun i toppen, at der med tre spillerunder igen er spænding, det er der så sandelig også i bunden.

Hvidovre IF er officielt den ene af årets nedrykkere, mens OB ligner den anden, da de har fire point og en dårlgiere målscorer op til Vejle Boldklub på den rigtige side af stregen.

Superligaen er som altid voldsomt uforudsigelig, men så er det godt, at supercomputeren BETSiE er kommet med sin seneste vurdering af den endelige stilling.

Ifølge BETSiE vinder FCK guld med 49,3 procents sandsynlighed. FC Midtjylland, Brøndby IF og FC Nordsjælland følger efter. FCM's chancer for guld vurderes til at være 31,6, mens det er ret bemærkelsesværdigt, at FCN's procentvise guldchancer er større end Brøndbys, selvom Farum-klubben ifølge BETSiE bliver firer, mens Brøndby snupper bronze.

I den anden ende af tabellen vurderer BETSiE, at OB rykker ud med 84,3 procents sandsynlighed. Vejle og Lyngby redder sig og vurderes med henholdsvis 11,8 og 3,3 procents sandsynlighed for nedrykning.

Herunder kan du se den fulde Superliga-tabel fra BETSiE:

Herunder kan du stemme på, hvem du tror, der vinder Superligaen:

Loading Poll...