Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-angriber bygger huse til sine forældre

Angriber Junior Brumado kommer fra trænge kår i Brasilien. Nu kan han glæde sin familie ved at bruge sine penge på at få bygget huse.

Han har været igennem mange skader og kæmper stadig for at få gang i karrieren, og i den søgen er FC Midtjylland-angriber Junior Brumado blevet udlejet til tyske Hansa Rostock.

Her skal han forsøge at score nogle mål og vise sig godt frem, så han enten kommer tilbage til FCM om et år og får chancen eller bliver solgt til en anden klub.

Angriberen åbner i et interview med Bild op for nogle af de udfordringer, han har haft i sit liv.

For det første har det været en kamp at komme til, hvor han er i dag. Han er nemlig vokset op under fattige kår i Brasilien. For det andet har skaderne sat en stopper for brasilianeren flere gange i tiden i FC Midtjylland.

- Jeg kommer fra en fattig familie og forlod allerede som 12-13-årig mit hjem for at spille fodbold. Så det har været vigtigt at - da jeg kom til Europa som 19-årig og tjente en del mere - sende penge hjem. Det takker jeg Gud for.

- Mine forældre er skilt, så jeg sørgede først for at få bygget et hus til min mor. Nu er det min fars tur til at få et - det er klar om otte måneder.

- De plejede at gøre mange skøre ting for at hjælpe mig - sælge ting, cykler, tv. Så havde jeg råd til busbilletten til Belo Horizonte (hvor klubben Bahia ligger, red.) eller til nye fodboldstøvler. Nu ønsker jeg at give noget tilbage til dem, siger Junior Brumado til Bild.

Den brasilianske angriber, 24 år, har endnu sin debut til gode i Hansa Rostock. Det er ventet, at den kommer på den anden side af landskampene. 

Kontrakten med FCM løber frem til udgangen af 2026.