Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-angriber udlejes til Kolding

Kolding IF har sikret sig en ny forstærkning.

Kolding IF har været aktive på transfermarkedet efter oprykningen fra 2. division, og nu er sommerens sjette forstærkning på plads.

Tirsdag aften oplyser Lyngby og Kolding således på deres hjemmesider, at Mathias Kristensen udlejes til NordicBet Liga-klubben i den kommende sæson.

- Der er ingen tvivl om, at både Mathias og vi havde håbet på, at hans første år i klubben både havde kastet mere spilletid og flere mål af sig. Når det er sagt, så har Mathias været utrolig professionel, og han har bidraget lige så snart, der har været brug for ham.

- Der er dog heller ingen tvivl om, at Mathias skal ud og have spilletid, og det kan han nu få i en godt setup hos Kolding IF i den rigtig stærke NordicBet Liga. At få en brandvarm ’MK’ tilbage er i vores alles interesse, og jeg glæder mig til at følge Mathias i den kommende sæson, siger Lyngbys fodboldchef Nicas Kjeldsen til klubbens hjemmeside.

Angriberen begrunder også selv skiftet med ønsket om mere spilletid.

- Det er vigtigt for mig at komme ud og få spilletid, og det er jeg rigtig glad for nu at kunne få i Kolding IF. Sidste sæson var meget op og ned for mig, så jeg ser frem til at komme ud og få mere spilletid og forhåbentlig begynde at score en masse mål igen. Jeg glæder mig til at følge Lyngby Boldklub under mit lejeophold, og så håber jeg at kunne vende endnu stærkere tilbage.

Mathias Kristensen lavede 2 mål i 26 kampe for Lyngby i sidste sæson.