• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Superliga-bomber sammenligner sig med Jamie Vardy

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Englænderen slog også først igennem i en relativ sen alder.

Af Jacob Quvang

Sebastian Grønning har været en af succeshistorierne hos Viborg i denne sæson, og angriberen har for alvor fundet målformen efter lidt startvanskeligheder.

Det kan også godt lugte af at vintersalg af Viborg-topscoren, og før søndagens kamp mod SønderjyskE fortalte han også til TV3 Sport, at der er interesse efter ham, men at det ikke er noget, han bruger og kræfter på at tænke over.

Efter kampen, som i øvrigt endte 1-1 uden Grønning-scoringer, lagde ekspert Jesper Thygesen pres på angriberen, hvorefter Grønning selv sammenlignede sig med Premier League-stjernen Jamie Vardy, der først i en sen alder begyndte at score mål for Leicester i den bedste engelske række:

Du har gjort det godt. Du har fået scoret dine mål, og du bliver 25 år til februar. Du er en late bloomer. Du springer sent ud - der skal også ske noget, Grønning?

- Arh, Jamie Vardy slog vel igennem i Premier League, da han var 29 år, så late og late bloomer. Men ja, jeg har brugt nogle år på at komme i gang, og jeg har præsteret godt over en længere periode. Så må jeg også bare indrømme, at jeg ikke kan garantere, at jeg står her i Viborg efter næste transfervindue. 

- Det, jeg hæfter mig ved, er, at jeg ikke skal ud. For jeg er endelig et sted i en klub, hvor jeg passer godt ind, og jeg er glad for at være. Så det skal ikke være for enhver pris. Men der kommer et vindue, og der kommer en periode uden kampe, og så kan man ikke garanere, at man ikke pludselig står med et bud, man ikke kan sige nej til, siger Grønning. 

Han har scoret seks gange i 17 Superliga-kampe i denne sæson. 

Se hele interviewet med Grønning i afspilleren.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020