• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Superliga-emne vil væk fra Ajax

Superliga-emne vil væk fra Ajax
Illustration

Tobias Sana har før været jagtet af mange klubber i Danmark, og nu vil han væk fra Ajax. Bliver Superligaen næste stop? Tipsbladet.dk har talt med spillerens agent.

Af Ole Hoffskov

Ajax-spilleren Tobias Sana har flere gange været rygtet til dansk fodbold, og for godt et år siden bekræftede spillerens agent Anders Karlsson over for tipsbladet.dk, at mange danske klubber havde henvendt sig. Svenskeren valgte dog at blive og tage kampen op i den hollandske storklub.

Den kamp har han imidlertid tabt. Efter endnu en sæson med alt for lidt spilletid har Tobias Sana, der befinder sig bedst på højre kant, besluttet, at tiden er inde til at finde en ny klub.

Og han er som udgangspunkt åben for alle interesserede klubber.

- Min situation er uholdbar, men træneren har truffet sit valg, og jeg kan ikke klandre ham. Vi vandt ligaen igen. Jeg lukker ingen døre. Jeg vil spille fodbold. Efter et hårdt år vil jeg bare være sammen med familien nu. Når jeg ved noget om fremtiden, skal jeg nok melde det ud, siger Tobias Sana til GT.

Tipsbladet.dk har været i kontakt med Anders Karlsson for at høre, hvor lun Tobias Sana er på et skifte til Danmark, og om der stadig er bred interesse fra Superligaen, men agenten var ikke meget for at komme Sanas fremtid nærmere.

- Det er rigtigt, at han nok forlader Ajax, men ellers har jeg ingen kommentarer, siger Anders Karlsson til tipsbladet.dk.

Han regner med at holde et møde med Tobias Sana i den nærmeste fremtid.