Superliga Ole Hoffskov

Superliga-klub præsenterer ny målmand

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

SønderjyskE forstærker målmandsteamet med 25-årig keeper.

Af Ole Hoffskov

SønderjyskE har skrevet en kontrakt med den tidligere Jammerbugt-målmand Benjamin Schubert, der har været transferfri siden årsskiftet. 25-årige Schubert har underskrevet en aftale frem til sommer.

I SønderjyskE skal Benjamin Schubert indgå i målmandsteamet sammen med Lawrence Thomas og Nicolai Flø, og man må formode, at han er hentet ind som tredjevalg.

- Vi har ønsket at tilknytte endnu en målmand til vores i forvejen stærke målmandsteam, så vi har tre målmænd til rådighed i den daglige træning. Vi byder derfor velkommen til Benjamin Schubert, som får mulighed for at udvikle sig yderligere i vores setup, siger sportsdirektør Esben Hansen.

Hovedpersonen selv er glad for aftalen med Superliga-klubben, selv om det næppe bliver til ret meget spilletid i foråret - hvis overhovedet noget. 

- Jeg glæder mig til at komme til SønderjyskE, hvor jeg bliver en del af et stærkt målmandsteam i et godt 3F Superliga-miljø. Jeg kender Nicolai Flø fra vores fælles ungdomstid i Silkeborg, og jeg har hørt meget godt om Toivo Vadum som målmandstræner. Jeg er sikker på, det vil være et godt skridt for min udvikling, og jeg ser frem til at blive en del af klubben i det spændende forår, der venter, siger Benjamin Schubert.

Målmanden fik aldrig debut for Jammerbugt FC, og han var også reserve i Kolding IF, som han repræsenterede i to år. Til gengæld har Benjamin Schubert spillet en masse kampe for Kjellerup IF.