Foto: Getty Images
Superliga

Superliga-klub river kontrakt med nyindkøb over

SønderjyskE og nigerianske Ogenyi Onazi har valgt at stoppe samarbejdet før tid.

Nigerianske Ogenyi Onazis tid i 3F Superligaen blev kortvarig, eftersom han og SønderjyskE har revet kontrakten over.

Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Den 28-årige midtbanespiller har ikke fået den ønskede spilletid i SønderjyskE, som han kom til i oktober. Derfor har klubben valgt at give ham muligheden for at finde en anden klub.

– Der er ikke en finger at sætte på Onazis indsats i SønderjyskE. Han har været professionel til tåspidserne, og han har passet godt ind i gruppen med sin dedikation, og han har også øset ud af sin erfaring til de unge spillere på holdet, siger sportsdirektør Hans Jørgen Haysen.

– Han kom med et efterslæb fra en skade, men han har været med i stort set alle træninger hos os, og det blev også til en startplads i Sydbank Pokalen og nogle enkelte indhop i 3F Superligaen. Det blev dog ikke helt, som han og vi havde håbet på, og han har selv givet udtryk for, at han måske passer bedre ind i en anden liga end 3F Superligaen, og det får han nu mulighed for at afprøve.

Onazi nåede blot at få to kampe i efteråret i 3F Superligaen, hvor det blev til små indhop hen mod slutningen af kampene. Helt præcist blev det til tre minutters spilletid i landets bedste fodboldrække.

Nigerianeren havde skrevet under på en etårig kontrakt med SønderjyskE, som galdt frem til sommer.