• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Superliga-klub: Vi vil gerne hente en-to nye

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der kan være flere handler på vej i Lyngby Boldklub, der gerne vil sende målmand videre og muligvis hente en til to nye.

Af Victor Risager

Der er kun fire dage plus det løse tilbage af transfervinduet, og telefonerne er i disse dage rødglødende hos Superligaens sportschefer, der arbejder på at hente en sidste profil eller afskibe den sidste reservespiller.

Det er også tilfældet i Lyngby Boldklub. Superligaens bundprop har solgt en håndfuld spillere denne vinter og sagt goddag til to nye i forsvarsspiller Baptiste Rolland og venstre back Kolbeinn Finnsson.

Flere handler kan dog sagtens være på vej.

- Slutningen er altid travl, synes jeg, men i forhold til køb og salg kan der godt ske noget.

- Vi vil gerne finde en ny klub til Frederik Ibsen (reservemålmand, red.), som vi tidligere har meldt ud. Og vi vil da også godt finde en eller to spillere, men vi er omvendt også fint tilfredse med de spillere, vi har i truppen, og de spillere, der er på vej, som gør sig godt til i forhold til fremtiden, siger Nicas Kjeldsen, fodboldchef i Lyngby Boldklub, til Tipsbladet.

Er I allerede tæt på at hente nogle nye? Og ved I, hvor I vil forstærke jer?

- Vi er ikke tæt på nej, og det skal være det helt rigtige, hvis vi slår til. Den rigtige spiller for os er en, der løfter topniveauet på holdet, men også vil være hos os på lang sigt. Højre back kunne være en position, hvor vi gør noget, men det skal stadig passe på profilen.

Og så er der også akademispillere, der byder sig til - lige som det plejer at være i Lyngby.

- Vi har allerede nu besluttet at rykke tre spillere i førsteholdstruppen til sommer. De kunne selvfølgelig godt få en større rolle allerede nu, og særligt (midtbanespiller) Tobias Storm er langt fremme i sin udvikling og viser sig godt frem her i vinteropstarten. Vores strategi er uændret i forhold til, at vi skal lykkes med vores talenter, siger han.

Som nævnt har Lyngby Boldklub vinket farvel til flere profiler som Adam Sørensen, Kasper Jørgensen, Timo Letschert, Rasmus Thellufsen og Emil Nielsen. Men nu er det heller ikke umiddelbart planen, at flere skal videre.

- Som sagt vil vi gerne finde en ny klub til Frederik Ibsen, og der er også nogle af vores profiler, der tiltrækker sig interesse. Men vores plan er at holde på de spillere vi har, hvis vi kan, siger Nicas Kjeldsen.

En spiller, der dog senest til sommer skal videre, er Magnus Westergaard. Den 24-årige midtbanespiller har udløb og har indgået en aftale med Viborg FF fra sommer, kunne B.T. Sport fredag afsløre.

Lyngby Boldklub er aktuelt nummer 12 i Superligaen med otte point efter 17 kampe.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE