Foto: Alex Livesey/Getty Images
Superliga

Superliga-klubber lurer på gratis bosnier

Flere Superliga-klubber har et godt øje til den tidligere bosniske landsholdsspiller Semir Stilic, der er fri på markedet efter senest at have tørnet ud for APOEL.

Transfervinduet nærmer sig med hastige skridt, og flere klubber i Superligaen har uden tvivl udsigt til en travl januar, hvor der skal hentes forstærkning udefra. Det kan blandt andet være helt fra Bosnien-Hercegovina.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger viser flere klubber i Superligaen interesse for den 29-årige bosnier Semir Stilic, der indtil for et par uger siden var på kontrakt i APOEL Nicosia, men fik ophævet sin aftale på grund af manglende spilletid.

Nu er jagten gået ind på en ny arbejdsgiver for Semir Stilic, der huserer på den offensive midtbane og har en god venstrefod. Og Danmark er altså i spil.

- Jeg kan godt bekræfte, at der er flere klubber i Danmark, der viser interesse, og dem er vi lige nu i dialog med. Men jeg kan ikke kommentere på konkrete klubnavne og har ikke yderligere kommentarer, siger Semir Stilics agent, Dario Slomic, til tipsbladet.dk.

Semir Stilic har foruden APOEL tørnet ud for klubber i Polen, Ukraine og Tyrkiet, og særligt opholdet i Polen og storklubben Wisla Krakow var succesfuldt for bosnieren, der scorede 16 mål i 52 kampe. Fra 2008 til 2012 spillede han over 100 kampe for Lech Poznan og var med til at vinde et enkelt mesterskab. Stilic står desuden noteret for otte landskampe for Bosnien-Hercegovina – den seneste tilbage i marts sidste år.

Den Superliga-aktuelle midtbanespiller var ikke med i nogle af de to opgør, da FC København og APOEL tørnede sammen i Champions League-kvalifikationen tidligere på sæsonen, og han sad på bænken i begge kampe mod FC Midtjylland i sidste sæson.