Superliga-landsmand: AaB's kommende angriber er et superkøb
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Superliga-landsmand: AaB's kommende angriber er et superkøb

Når og hvis Tom van Weert skifter til AaB, kommer han til at score en hel del mål, forudser Vendsyssel FF's Sander Fischer, der er ven og tidligere holdkammerat med angriberen.

Superligaen råder i øjeblikket over syv hollændere, og inden længe kan nummer otte gøre sit indtog. I går forlød det, at Tom van Weert var på vej til AaB, og hans nuværende klub, Groningen, bekræftede senere, at han skulle til lægetjek i en udenlandsk klub.

Går skiftet igennem, kan van Weert glæde sig til at se en del mere til sin gamle holdkammerat og ven Sander Fischer. Han spiller i Vendsyssel FF og bor i Aalborg, og han har store forventninger til sin kammerats forventede skifte.

- Nu har jeg spillet nogle kampe i Superligaen for Vendsyssel, og med mit kendskab til angriberne i rækken så er Tom van Weert et super køb. Jeg tror, han kommer til at gøre det godt og score en del mål, siger Sander Fischer til Nordjyske.

Han giver desuden udtryk for, at han er en smule overrasket over, at Tom van Weert ser ud til at vælge AaB som sin kommende klub. En del af forklaringen kan dog være, at angriberen har en dansk kæreste, ræsonnerer Fischer.

Den 28-årige van Weert har spillet to sæsoner i Groningen og har i den periode bidraget med 18 mål i 54 kampe. Han har kontrakt med klubben et år endnu og skal således købes ud af aftalen.