• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Superliga-nedrykker tæt på forlængelse med anfører: Lader til, vi bliver enige

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jonas Brix-Damborg vil gerne forlænge med Hobro IK, og sportschefen vil gerne forlænge med anføreren. Aftalen er ikke skrevet under, men det ligger til, at det falder på plads inden længe.

Af Anders Dehn

Han var begyndt at overveje, om han helt skulle stoppe karrieren og fokusere på et nyt job, men Jonas Brix-Damborg er ikke klar til at slippe fodbolden endnu. I stedet tror og håber han, at han forlænger kontrakten med Hobro IK inden længe.

Klubbens anfører er ellers formelt kontraktfri, efter hans aftale udløb i slutningen af sidste uge. Alt tyder dog på, at han ikke kommer til at gå uden job ret længe. 

- Jeg har snakket lidt med Jens Hammer (sportschef, red.) her den sidste uges tid. Det lader til, at vi bliver enige om at fortsætte samarbejdet. Det er i hvert fald sådan, den ligger lige nu. Vi har haft nogle gode snakke om, hvordan fremtiden ligger for klubben og for mig, men hele er stadig lidt usikkert, siger Jonas Brix-Damborg til tipsbladet.dk.

Læs også:Hobro-angriber regner med skifte: Tror ikke, jeg skal spille 1. division

- Som jeg har sagt til Hammer hele tiden, føler jeg, at jeg har mere fodbold i mig. Jeg er glad for, at de også kan se, at der er mulighed for det. Jeg føler mig ikke helt klar til at lægge støvlerne på hylden, selv om min alder måske kunne retfærdiggøre det.

Brix-Damborg fyldte 34 i april og kunne med god samvittighed have trukket sig tilbage efter 362 kampe i karrieren. Men der er stadig nogle kilometer tilbage i de modne fodboldben, og selv hvis den halve aftale med Hobro skulle falde igennem, satser han på at fortsætte.

- Jeg føler mig stadig ung på trods af min alder. Jeg håber stadig at kunne spille X antal år. Men det er klart, så skal jeg have afsøgt muligheder. Men det er ikke dét, der er i mine tanker nu, siger Jonas Brix-Damborg.

Læs også:Her er de 22 bedste citater fra den forgangne Superliga-sæson

Det er Hobro, der er i hans tanker, og det med god grund. Holdet begynder træningen igen allerede i næste uge, og hvis alt går vel, er kaptajnen med dér.

- Der er ikke noget skrevet under endnu, og det er jo set før, at der pludselig kan falde noget sammen. Men vi er i tæt dialog om, hvad der skal ske, og opstarten er i næste uge, så mon ikke der er en afklaring inden da. Det håber jeg i hvert fald, siger han.

Jonas Brix-Damborg har været i Hobro IK siden 2011, spillet 260 førsteholdskampe og altså været med hele vejen fra deltidsproffer til i 1. division til de fem sæsoner i Superligaen.

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus