Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-profil efterlod holdkammerater i chok

Holdkammeraterne i VB indså hurtigt, hvor god Nathan Trott er.

Brøndby Stadion (Tipsbladet): Der kan efterhånden ikke været meget tvivl: Nathan Trott er en af de bedste målmænd i den danske Superliga.

I søndagens kamp mod Brøndby slog han det nok engang fast med adskillelige flotte redninger i en stærk præstation. 

En præstation, der sikrer ros fra holdkammeraterne.

- Han redder jo sindssygt mange bolde, siger Oliver Provstgaard med et grin om søndagens kamp.

Og så husker den unge VB-profil tilbage på dengang for godt halvandet år siden, hvor den daværende 1. divisionsklub første gang lejede Nathan Trott i West Ham.

- Da han kom, kiggede vi - os, der har været her længe - hinanden i øjnene, og vi tænkte, at det måtte være en fejl, at han kom. Han var simpelthen så god. Man kunne se det fra dag ét. Hans rækkevidde var fuldstændig vanvittig. Vi oplever det selv til træning, hvor man slet ikke kan score på ham, griner Provstgaard.

Mens holdkammeraterne altså var i noget nær chok over keeperens kvaliteter, kom det ikke bag på cheftræner Ivan Prelec.

- Da vi hentede ham, vidste vi, hvorfor vi ville hente ham. Han havde haft et par lejeaftaler fra West Ham, hvor det ikke var gået godt, men vi vidste præcis, hvad vi ville få. Hans kvaliteter er til et højere niveau end Vejle. Han måtte acceptere at være i NordicBet Ligaen med os, og han nød det meget. Han var den, der insisterede på at blive i denne sæson, så vi er glade for at have ham, og han rammer sit topniveau. Hans selvtillid vokser også, siger Ivan Prelec og tilføjer:

- Efter hans første sæson i Vejle her sagde hans mor også til mig, at han aldrig har været så glad, som han er her. Han var desperat efter at blive i sommer, og når nogen har det godt i et miljø, er chancerne for at han præsterer godt større. Jeg er ikke overrasket over niveauet og håber, at han kan opretholde det.

Nathan Trott, 25 år, er som nævnt udlejet til Vejle Boldklub fra West Ham, og hans kontrakt udløber begge steder til sommer, hvor han kan hentes kvit og frit.