• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Superliga-profil: Vi har en god tro på projektet

Foto: Getty Images

Marc Dal Hende synes, at SønderjyskE befinder sig et godt sted lige nu.

Af Mads Bye Marboe

Efter en svær sæsonstart er SønderjyskE kommet bedre i gang under cheftræner Michael Boris, og i sidste weekend vandt sønderjyderne 1-0 over de forsvarende mestre fra Brøndby.

Det har styrket troen på egne evner i klubben, og Marc Dal Hende fortæller, at der generelt set er stor tro på det nye projekt, man har gang i.

- Jeg synes, at vi er et godt sted lige nu. Sejren mod Brøndby gav os selvfølgelig en godt rygstød, men spillemæssigt har vi i længere tid været på vej i den rigtige retning. Vores udtryk bliver mere og mere tydeligt, og vores gode perioder er blevet forlænget, siger han til klubbens hjemmeside.

- Vi har en god tro på hele projektet i klubben, og vi ved godt, at det kræver tid og tålmodighed, når vi skal ændre nogle ting, men det må heller ikke tage for lang tid. Derfor er det også opløftende, at formkurven i den seneste håndfuld kampe er gået den rigtige vej, og så blev det rigtig godt mod Brøndby - særligt i første halvleg, hvor jeg tror, at tilskuerne på Sydbank Park var godt underholdt af det, de så.

Dal Hende har også noteret, at opbakningen til holdet bliver bedre og bedre, og han vil give dem en god oplevelse mod AGF mandag aften.

- Forhåbentligt kan vi give dem en ny god oplevelse i Aarhus. Det er et stykke tid siden, vi har vundet der, så det vil vi gerne ændre på. AGF har ligesom os haft en svær start på sæsonen, men ser ud til at være kommet godt i gang igen, så der venter os helt sikkert en svær opgave. Men hvis vi rammer de takter, vi viste mod Brøndby, så har vi bestemt mulighed for at få noget med hjem, og vi tager til Aarhus for at vinde.

Kampen løber af stablen mandag klokken 19.00.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020