• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Superliga-spørgsmål: Hvem ser vi for sidste gang?

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk bager op til fjerde spillerunde i Superligaen.

Af Ole Hoffskov

Fjerde runde i Superligaen står for døren, og det er den sidste af slagsen, før der venter en ny landskampspause. 

Særligt Brøndby IF og AGF er kommet godt fra start i denne sæson, mens AC Horsens, Lyngby Boldklub og ikke mindst FC København har skuffet fælt. Mentalt er det altid vigtigt at gøre en god figur før en landskampspause, da den næste kamp først er 14 dage senere.

Vi ser her nærmere på nogle af de mest interessante spørgsmål, der rejser sig inden fjerde spillerunde.

Hvem ser vi for sidste gang?

Cirka to timer efter, at slutsignalet lyder i Parken i søndagens sene opgør mellem FC København og FC Nordsjælland, runder uret midnat, og datoen skifter til 5. oktober.

Det er transferdeadline-dag i dansk fodbold og de fleste andre steder i Europa.

Der er altid mange handler på sidstedagen af transfervinduet, og mandag bliver ingen undtagelse - heller ikke i Danmark. Dermed vil der uden tvivl være spillere, vi kommer til at opleve for sidste gang i Superligaen i den kommende runde. Men ingen ved hvem.

Spillere som Victor Nelsson, Erik Sviatchenko og Casper Højer Nielsen har været genstand for mange rygter. Måske er de fortid i Superligaen på tirsdag.

Hvilket afsæt får AC Horsens til en svær periode?

AC Horsens er kommet rædderligt fra start med nederlag i de første tre kampe, og cheftræner Jonas Dal bliver næppe mindre bekymret, når han stirrer ind i Den Gule Fares kampprogram.

De kommende tre opgør byder på møder med FC Midtjylland, AGF og FC København - sidste sæsons top tre. Det hele starter søndag mod de nykårede Champions League-deltagere fra FC Midtjylland.

Her skal AC Horsens forsøge at komme på pointtavlen og samtidig forsøge at få et godt afsæt til de svære kampe. Man må også bare sige, at der er en reel risiko for, at klubben står tilbage med nul point efter seks runder. Og så er det næste store spørgsmål, hvor lang snoren er til Jonas Dal?

Men én ting ad gangen - og det hele starter søndag mod FC Midtjylland.

Fortsætter pinslerne for FC København?

Et point efter de første tre kampe er den smertefulde kendsgerning for FC København, og søndag skal de undgå, at ondt bliver værre.

Hjemme i Parken tager FCK imod FC Nordsjælland, og det er på papiret en vanskelig modstander, men af selvsamme papir fremgår det, at Farum-klubben har et meget dårligt tag på topholdene i Superligaen, så der er ingen tvivl om, at Ståle Solbakken øjner sæsonens første sejr i ligaen. 

Den har de brug for. Det kan nemlig ikke blive ved med at gå for FC København, der i øjeblikket taber terræn hver eneste søndag. Pludselig kan det hele være forbi, før det overhovedet er startet - ligesom løvernes europæiske rejse, der sluttede torsdag aften.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus