• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Superliga-træner misser kamp grundet konfirmation

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Det bliver uden Thomas Thomasberg, når Randers FC tager imod FC København søndag.

Af Victor Risager

Randers FC tager søndag imod FC København, og til den kamp bliver det ikke kronjydernes normale cheftræner, Thomas Thomasberg, der tager pladsen på sidelinjen for at styre slagets gang. Det skriver Randers Amtsavis.

I stedet bliver det nemlig assistenttræner Rasmus Bertelsen, der vikarierer som cheftræner.

Det skyldes, at Thomasbergs yngste søn skal konfirmeres søndag, og hvis han skal vælge mellem den begivenhed og FC København-kampen, vil Superliga-træneren altså helst deltage i sønnens store dag.

- Det er en vigtig kamp, så det er selvfølgelig træls at gå glip af, men det er værre at misse sin søns konfirmation. Det er én gang i livet, og jeg ville have det yderst dårligt med mig selv, hvis jeg ikke var der til sådan en stor familiebegivenhed, siger Thomasberg til Randers Amtsavis og tilføjer, at det ikke er planlagt endnu, hvordan han måske skal følge med i kampen.

Rasmus Bertelsen, 38 år, har også en fortid som vikarierende cheftræner. I foråret 2018 var han således træner for kronjyderne i 18 kampe og med til at sikre overlevelse i Superligaen efter en knap så succesfuld periode med Ricardo Moniz.

Søndagens kamp sparkes i gang klokken 16.00. For Randers FC’s vedkommende vil en sejr holde liv i et spinkelt håb om at hente bronzemedaljerne.