Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-transfer: Lyngby henter kantspiller i AaB

Lyngby Boldklub forstærker nu offensiven forud for den kommende sæson. Tipsbladet.dk erfarer, at klubben henter Rasmus Thellufsen i AaB.

Sidste sæson bød på et lejeophold i tyske Hansa Rostock for AaB's Rasmus Thellufsen, der denne sommer vendte tilbage til nordjyderne. Han kommer dog ikke i kamp for Aalborg-klubben igen.

Superliga-rivalerne fra Lyngby Boldklub henter nemlig den 23-årige kantspiller i AaB.

Det erfarer tipsbladet.dk.

Rasmus Thellufsen skriver under på en treårig aftale med De Kongeblå, og han er dermed klar til at indlede Superliga-sæsonen som en del af Lyngby Boldklub. 

Den kommende Lyngby-spiller har fået sin fodboldopdragelse i AaB, hvor han nåede at spille 76 førsteholdskampe siden sin debut i 2016. I sin tid i det nordjyske spillede Thellufsen primært på venstrekanten, og det var også på kanten, at han fik spilletid under sit lejeophold i Hansa Rostock.

Der ser dog ud til at være lang vej til spilletid i AaB, der allerede råder over spillere som Lucas Andersen, Frederik Børsting, Oliver Klitten og Kasper Kusk, ligesom man har været aktiv i markedet og hentet spillere som Tim Prica og franske Timothé Nkada til offensiven.

Rasmus Thellufsens kontrakt med AaB stod til at udløbe til nytår, og nu kan alle parter dermed se frem.

Lyngby Boldklub har siden sidste sæson måtte sige farvel til Rezan Corlu, der er vendt tilbage til Brøndby IF efter sit lejeophold, og købet af Thellufsen kommer derfor formentlig til at kunne give cheftræner Christian Nielsen flere muligheder på de offensive positioner.

Rasmus Thellufsen nåede at score 11 mål og lave otte assists i sine 76 kampe for AaB. I sidste sæson lavede han fire mål i 18 kampe for Hansa Rostock i den tredjebedste tyske række.

Kantspillerens første kamp for Lyngby kan blive mod netop AaB, da de to hold mødes i Lyngby om en uge i første runde af 3F Superligaen.