Video : Tipsbladet
Superliga

Superstjerne fatter intet af FC Midtjylland-skifte

Dario Osorio har et stort navn i Chile, og blandt andet derfor forstår stjernespilleren Arturo Vidal ikke, at han er ved at skifte til FC Midtjylland.

Det er bestemt ikke alle steder, det vækker begejstring, at Dario Osorio snart kan kalde sig FC Midtjylland-spiller. 

Tipsbladet kan onsdag fortælle, at den danske klub er lige på vippen til at købe Osorio for 31 millioner kroner. Gustav Isaksens afløser er dermed snart på plads, men i hjemlandet er der modstand mod skiftet. 

Og det er ikke bare fra hr-hvem-som-helst. Nej, selveste Arturo Vidal har været ude og fordømme skiftet, for han forstår slet ikke, hvad Osorio vil i dansk fodbold. Det gør han på sin egen Twitch-profil ifølge Redgol. 

- Jeg taler fra hjertet, når jeg siger, at jeg virkelig ikke håber, at han tager til Danmark. 

- Jeg ville anbefale ham at blive her. At modnes her og spille så meget, han kan, og at spille en Copa Libertadores med Universidad de Chile. Så kan han vokse og skifte til et bedre hold. 

Tidligere har Osorio været rygtet til langt større adresser. For eksempel havde AC Milan snøren efter ham i januar og sendte sågar et bud afsted. Han har også været rygtet til store klubber i både England og Spanien. 

Blandt andet derfor forstår Arturo Vidal slet ikke, hvordan FC Midtjylland har båret sig ad med at hente ham.

- Jeg forstår ikke, hvordan de henter en en talentfuld spiller til Danmark, men jeg respekterer det. I Danmark skal man score 100 mål for bare at blive set. Det er en trist nyhed, men jeg håber, at han gør det spektakulært, og at han bryder igennem der, for han skal ikke tilbage hertil, mener Vidal.

I streamet kan man ligeledes se Vidal begrave sit ansigt i hænderne, da det går op for ham, at Osorio er på vej til dansk fodbold. 

36-årige Arturo Vidal er stadig aktiv. Han spiller nu i brasiliansk fodbold for Athletico Paranaense.