• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Pierre Bengtsson kan være en mulig afløser for Oscar Wendt i FC København. Men nu får Løverne konkurrence fra en svensk storklub.

Af Søren Hanghøj Kristensen

FC Nordsjællands svenske back Pierre Bengtsson linkes med jævne mellemrum til FC København, hvor han er en af favoritterne til at afløse landsmanden Oscar Wendt, som senest til sommer forlader Parken.

Men FC København er ikke den eneste klub, der bejler til den svenske U/21-landsholdsspiller. Det gør en af de store klubber fra hans hjemland også. Den ene halvdel af IFK Göteborgs trænerduo var således til stede, da FC Nordsjælland for to uger siden slog AC Horsens ud af pokalturneringen.

Læs også: FC København følger svensk FCN-back

- Stefan Rehn så den kamp. Men hvilke spillere han så på, vil jeg ikke kommentere. Vi forsøger at se mange kampe, siger den anden halvdel af trænerduoen i den svenske klub, Jonas Olsson, til Sportsbladet.

Olsson vil dog gerne indrømme, at den svenske klub ser på Pierre Bengtsson. Men han er ikke den eneste Superliga-spiller, Kim Christensens tidligere klub holder øje med.

Læs også: FCN-back: Kan blive bedre end Wendt

– Pierre Bengtsson har vi set i kampe for U/21-landsholdet. Der var andre spillere i den kamp, Stefan var nede at se i Danmark, fortæller Jonas Olsson.

Da IFK Göteborg står foran en stor udskiftning i klubbens midterforsvar, kan det være AC Horsens' Andreas Augustsson, IFK-træneren her henviser til 33-årige Augustsson har kontraktudløb i det østjyske næste sommer.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.