• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Sviatchenko udpeger: De kan blande sig i toppen

Foto: Getty Images

Det bliver nok FCK og Midtjylland, som skal kæmpe om mesterskabet igen, men der kan også komme et tredje hold med i kampen, mener FCM-anføreren.

Af Oliver Okstrøm

Det er ikke længe siden, at medaljerne blev fordelt i Superligaen, og efter en kort ferie er spillerne tilbage på træningsbanerne i de forskellige klubber. Hos FC Midtjylland er målet selvsagt igen at gå efter flere trofæer.

Det er da også sådan, at FCM-anfører Erik Sviatchenko ser det nok bliver en sæson, hvor det igen bliver dem og FC København, som det kommer til at stå imellem. Det fortæller han i et interview med Campo, hvor han også ser en chance for, at der er nogle, som popper op.

- Det kan være Brøndby. Jeg synes, at AaB havde en flot sæson også. Randers er også en ubekendt i den forstand og så er der altid et hold, der overpræsterer, siger han og fortsætter:

- Sandsynligvis bliver det nok de samme duellanter, men det kunne da være sjovt, hvis der er endnu mere spænding omkring det, lyder det Sviatchenko.

Han peger dernæst på, at det i den seneste sæson var tæt på for dem selv at vinde, men at det glippede, og nu står de tæt på en ny og lang sæson, hvor der skal kæmpes.

Forskellen på FCK og FCM lød i sidste sæson på tre point, og de interne opgør snuppede hovedstadsklubben syv point, mens midtjyderne fik fire point i de fire opgør, som de havde mod hinanden.

Føromtalte Randers er endvidere den klub, som FC Midtjylland lægger ud med i deres første kamp, når den nye Superliga-sæson begynder.

Randers har desuden hentet en tvilling til en af FCM's profiler. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.